onsdag 14 mars 2012

Duktig pålle.

Jag är helt fantastiskt effektiv. Det är ju helt otroligt. Jag sitter och GÖR NÅTT på Franskan. Jag har lärt mig massor av glosor. Jag menar...ge mig en applåd. Jag förtjänar det och ni är mina fans och ni borde lyda min minsta order. Bara för att ni älskar mig. Ni vet att ni gör det. Erkänn.
Fast det känns ju lite motsägande att jag sitter och bloggar...stelt.

3 kommentarer:

  1. Nej jag menar de.. vad fan har ett ledband hindrat mig från att leva livet innan, jag tror inte de. Men du snart ska du veta, att snart så känner jag att vi borde bli Young, wild and free. Smooke some weed liksom. Naaj nu blir vi lite för brutala här va.. Nej men jag vill hoppa och skutta fram som en lycklig lemur. Känner mig galet lycklig fast endå inte för min doktor vill att jag inte ska anstränga min fossing på typ 3 veckor.. Men de är kul! Men snart är det varmt och då kan man vara ute hela natten i fin fina converse och söta shorts. Pussellipuss på dig ditt söta fan.

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag fett med ledsen. Jag skrev en kommentar men den kom tydligen inte fram. Fint, riktigt fint. Har ett ledband stoppat mig förut? Skulle inte tro det. Jag känner att jag vill ha roligt, du vet blir lite young, wild and free. Smooke some weed you know. Nää nu skojjade jag. Inte så brutalt kanske, men jag vill trippa fram på lätta steg som en lycklig lemur. Just sayin'. JAG VILL HA ROLIGT. ROLIGT ÄR FAN INTE ATT MAN INTE FÅR ANSTRÄNGA SIN FOT PÅ 3-4 VECKOR. Så jag kom på en galen plan. Vi skiter i läkaren och bara lever våra liv och sjunger en sång om ingenting. För då blir jag gla'. Ruskigt glad och sen skrattar vi lite i våra färgglada converse och tunna jackor. 'De här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring, ner på klubben och dricka skumpa, alla brudar tar på min rumpa' Men du, när hur var köttar vi på? Ge mig ett datum och jag är på!! Kramellikramkram på dig setis.

    SvaraRadera
  3. OOOH FUCK VA AWESOME DUDE! Jag kan inte ikväll eller typ dom nästa helgerna... FAAAAAN! Men va fan jag hade inte tänkt dö än liksom, så va fan nu köööör vi bror! Jag skickar helt fantastiska låtar till dig just nu på spotify så du kan få dansa lite! AMAZING BRO :D

    SvaraRadera